Prints and Frames

Tryk og rammer

Som kunstner og grundlægger af HiPosterShop brænder jeg for at skabe print og rammer, der bringer personlighed og stil til dine vægge. Min kollektion byder på en bred vifte af designs, der sikrer, at der er noget for enhver smag og æstetik.

Farverige og levende print

Injicer noget personlighed i dit rum med mine farverige og levende print. Fra dristig og vovet til blød og beroligende, jeg har en bred vifte af nuancer, der matcher din smag og humør.

Blå med gul plakat

"Blå med gul plakat" er et fantastisk eksempel på min farverige og levende samling. Dette iøjnefaldende design har en fed kombination af blå og gul, hvilket skaber en munter og energisk atmosfære i ethvert rum.

Indrammede tryk

Løft dit kunstværk med mit udvalg af indrammede print . De højkvalitetsrammer, jeg tilbyder, er designet til at komplementere kunstværket og skabe et poleret og sofistikeret display.

Enkel nordisk indrammet plakat Indrammet plakat med æskekunst

"Simple Nordic Framed Poster" og "Box Art Framed Poster" viser alsidigheden i min samling med indrammede print. Uanset om du foretrækker et slankt, minimalistisk look eller et mere kunstnerisk, geometrisk design, er der et indrammet print, der passer perfekt til din stil.

Naturinspirerede prints

Bring skønheden ved det udendørs ind i dit rum med mine naturinspirerede print. Fra fredfyldte landskaber til delikate blomsterdesigns skaber disse print en beroligende og afslappende atmosfære.

Mælkebøtte Blomster plakat

"Mælkebøtteblomstplakaten" er et smukt eksempel på min naturinspirerede kollektion. Dette delikate design har et nærbillede af en mælkebøtte, der fanger de indviklede detaljer og den bløde, æteriske kvalitet af denne ikoniske blomst.

Tryk i begrænset oplag

For samlere og kunstentusiaster giver mine print i begrænset oplag en chance for at eje et helt unikt stykke. Disse print er lavet i små partier, hvilket sikrer deres eksklusivitet og værdi.

Begrænset linoleumstryk nr. 01 af Lisa Ketty Surrealistisk Lino-kunstværk

"Limited Linoleum Print No. 01 By Lisa Ketty" og "Surreal Lino Artwork" er fantastiske eksempler på min samling i begrænset oplag. Hvert print er omhyggeligt udformet ved hjælp af traditionelle linoleumsskæreteknikker, hvilket resulterer i enestående stykker, der viser min dygtighed og kreativitet.

Udskrifter til hvert værelse

Uanset hvilket rum du indretter, har HiPosterShop det perfekte print, der passer til dine behov. Fra køkkenet til soveværelset sikrer mine omhyggeligt kurerede kollektioner, at du finder det ideelle stykke til dit rum.

Hyper Bike Plakat

Cykelentusiaster vil elske min "Hyper Bike Poster", som har et slankt, moderne cykeldesign i dristige, livlige farver. Denne plakat er perfekt til at tilføje et strejf af energi og spænding til din stue eller hjemmekontor.

Kunstvægge

Skab en gallerivæg i dit hjem med mine kunstvægsamlinger . Disse omhyggeligt udvalgte sæt print er designet til at arbejde harmonisk sammen, hvilket gør det nemt at skabe et fantastisk, sammenhængende display.

Par nr. 006 Par nr. 008

"Pair No. 006" og "Pair No. 008" er blot to eksempler på de fantastiske kombinationer, du kan skabe med mine kunstvægsamlinger. Disse par print er designet til at komplementere hinanden perfekt og skabe et harmonisk og visuelt slående display.

Hos HiPosterShop mener jeg, at alle fortjener at have smukke, inspirerende kunstværker i deres hjem. Derfor tilbyder jeg en bred vifte af print og rammer, der passer til enhver smag og pengepung. Fra minimalistisk design til levende, farverige stykker , der er noget for enhver smag i min samling.

Glem ikke at tjekke mine nytilkomne ud for de nyeste og bedste designs, og sørg for at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at finde det perfekte print eller stel til dit hjem.

Glad udsmykning!

Lisa Ketty
Kunstner og grundlægger af HiPosterShop

Tilbage til blog