Best Poster Shop in Holte, Denmark - HiPosterShop

Bedste plakatbutik i Holte, Danmark - HiPosterShop

Hej allesammen! Jeg er Lisa Ketty, ene-kvinden bag HiPosterShop . Jeg laver grafiske plakater, der helt sikkert vil oplyse ethvert miljø, uanset om det er dit hjem, kontor eller ethvert andet rum. Da jeg er beliggende i den smukke by Holte, Danmark, er jeg beæret over at levere plakater i museumskvalitet lavet på tykt mat papir, kun til dig!

Lisa Ketty er grundlæggeren af ​​HiPosterShop.

Min proces

Hvert produkt er specielt lavet til dig, så snart du afgiver en ordre. Hvorfor tager det lidt længere tid? Nå, jeg tror fuldt og fast på at reducere overproduktion ved at skabe produkter efter behov. Ja, det er en tankevækkende købsbeslutning, du træffer!

fremstilling af et af HiPosterShops print

Noget for alle

Jeg tilbyder en bred vifte af kollektioner og individuelle produkter skræddersyet til forskellige smag. Hvis du er en person, der sætter pris på enkelheden og det minimalistiske design, er min minimalistiske abstrakte plakat perfekt til dig. For dem, der elsker de himmelske vidundere, er Solar System Framed Poster et fantastisk valg.

SolarSystem_HiPosterShop_480x480

Mangler du en gave til en du holder af? Jeg har dig dækket. HiPosterShop-gavekortet er en fantastisk måde at vise dig omsorg og giver dem frihed til at vælge, hvad de elsker.

Hvis du har lyst til en smag af naturen eller ønsker at forbedre æstetikken i dit kontorlokale, er min Prints for the Office- kollektion det rigtige sted at kigge. Du finder måske Taraxacum Flower Poster eller Cliffs Plakaten som det perfekte match til dine vægge.

www.HiPosterShop.com

FAQ

Hvad er leveringstiden for min ordre? Hver plakat er speciallavet, så snart du afgiver ordren. Denne tankevækkende tilgang kan tage lidt længere tid, men reducerer overproduktion. Hvilken slags plakater tilbyder du? Jeg tilbyder en bred vifte af plakater fra minimalistisk til abstrakt, natur-tema, himmelsk og meget mere! Hvad er kvaliteten af ​​plakaterne? Plakaterne er i museumskvalitet lavet på tykt mat papir. De er perfekte til at tilføje en vidunderlig accent til ethvert rum eller kontor. Tilbyder du gavekort? Ja jeg gør! HiPosterShop-gavekortet giver en tankevækkende og fleksibel gave.
Tilbage til blog